Kattoremontti ammattitaidolla Kempeleessä ja Oulussa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kattoremontti Oulu & Kempele

Puuparoni Ky hoitaa kattoremontit asiantuntevasti ja nopeallakin aikataululla. Tarjoamme myös muita monipuolisia remontti- ja rakennuspalveluita. 

Teemme työtämme jo 40 vuoden kokemuksella ja vahvalla osaamisella. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä ja kunnan toimijoita Kempeleessä, Oulussa sekä lähiseuduilla. Työskentelemme aina asiakaslähtöisesti – kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi, jotta lopputuloksesta saadaan sinua miellyttävä. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin toimintamme perusta.

Luotettavuus

Ammattitaitoiset työntekijämme hoitavat kattoremontit suunnittelusta asennukseen. Perehdymme huolellisesti kattosi vaatimuksiin ja valitsemme laadukkaat sekä kestävät, kohteeseen parhaiten sopivat kattomateriaalit. Työntekijämme käyttävät parhaimpia työvälineitä, joilla taataan varmasti onnistunut remontti. 

Teemme kattoremontin aikatauluihisi sopivasti.

Milloin katto on syytä remontoida?

Näyttääkö kattosi kuluneelta? Katon kulunut ulkonäkö voi olla merkki korjattavista vaurioista. Katto tulee huoltaa aika ajoin kattomateriaalista riippumatta. Toistuva tarve puhdistaa tai korjata kattoa voi myös kertoa suuremmasta viasta. 


Kattoremonttiin kannattaa ryhtyä hyvissä ajoin, eikä odottaa ongelmien ilmaantumiseen saakka. Mikäli lykkäät remonttipäätöstä, lisäkustannuksia voi aiheutua runsaastikin esimerkiksi vuotovaurioiden vuoksi.

Me Puuparonilla olemme kattoremonttien asiantuntijoita, joten voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme.

Tasakatosta harjakatoksi

Tasakattoisten talojen muuttaminen harjakattoisiksi on erikoisosaamisaluettamme. Tasakaton tyypillisimpiä ongelmia ovat vesivuodot, lumikuormat ja rakennusvirheet, ja harjakatolla onkin monia etuja tasakattoon verrattuna. Harjakatto on helpompi huoltaa, eikä vesi tai lumi kerry sinne yhtä helposti, kuin tasakatolle. Harjakatto on myös vesitiiviimpi ratkaisu. 

Harjakatolla saadaan myös tarvittaessa rakennettua lisätilaa. Tasakaton muuttaminen harjakatoksi on luonnollisesti rakennusluvan vaativa työ.


Teemme kattoremontteja Kempeleessä, Oulussa sekä lähiseuduilla. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä.

Voit saada asuntosi kunnossapidosta kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Verohallinto
Puhelin-ikoni

Haaveiletko tasakaton muuttamisesta harjakatoksi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous