Luotettava kylpyhuoneremontti Oulu & Kempele

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Puuparoni Ky Kempeleestä on remonttien ja rakennuspalveluiden ammattilainen. Teemme sauna- ja kylpyhuoneremontit toiveidesi ja tarpeidesi mukaan 40 vuoden työkokemustamme ja ammattitaitoamme hyödyntäen. Meiltä saat laadukkaasti toteutetun kylpyhuonremontin Oulun ja Kempeleen alueella. Ota yhteyttä!

Kylpyhuoneremontit alusta loppuun

Tuomme aina osaamisemme kylpyhuoneremontin suunnitteluun sekä toteutukseen. Teemme kotikäyntejä, kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja autamme parhaiden valintojen tekemisessä. Teemme kylpyhuoneremontit alusta loppuun eli suunnittelusta viimeistelyyn asti. Hiomme viimeisimmätkin yksityiskohdat huolella, jotta lopputuloksessa välittyy ammattilaisen kädenjälki. Palvelemme kylpyhuoneremonteissa niin yksityisiä kuin yrityksiä Kempele, Oulu ja lähiseuduilla.

Mitä kylpyhuoneremontissa on hyvä ottaa huomioon?

Aloitamme kylpyhuoneremontin suunnittelun selvittämällä, miten suurta muutosta haluat. Voimme halutessasi uusia vain pintamateriaaleja ja kalusteita tai tehdä suurempia rakenteellisia muutoksia, kuten siirtää lavuaarien paikkaa. 


Kylpyhuonekalusteilla on tärkeä rooli kylpyhuoneen toimivuudessa. Laadukkaat ja tilaa säästävät kaapit tekevät kylpyhuoneestasi siistin ja toimivan tilan. Meidän kauttamme saat tilattua myös kalusteet.

Panostamme kylpyhuoneremonteissa aina laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin. Näin kylpyhuoneestasi tulee aikaa kestävä sekä helposti puhtaana pidettävä tila.

Saunaremontit

Sauna on suomalaisen kodin yksi tärkeimmistä paikoista. Me Puuparonilla olemme saunaremonttien asiantuntijoita, joten osaamme remontoida saunan sekä turvalliseksi että tunnelmalliseksi paikaksi. 

 

Saunaremonteissa on tärkeää kiinnittää huomiota ilmanvaihtoon. Ammattilainen osaa remontoida saunan niin, että tilassa säilyy ilman raikkaus. 

Myös valaistuksella on merkittävä rooli saunan tunnelman tekijänä. Kerromme sinulle mielellämme erilaisista valaistusratkaisuista.

 

Palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiäkin Kempeleessä, Oulussa ja lähiseuduilla. Jos haaveenasi on kylpyhuoneremontti tai saunaremontti, ota yhteyttä meihin. Teemme myös katto-, keittiö-, pinta- ja sisustusremontteja sekä uudisrakentamista.

 

Muista, että voit saada asuntosi kunnossapidosta ja kylpyhuoneremonteista kotitalousvähennystä.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta
Puhelin-ikoni

Pyydä tarjous kylpyhuoneremontista
meiltä!

Ota yhteyttä