Asunnon pinta- ja huoneistoremontti Kempele & Oulu

Soita ja kysy lisätietoja!

Pinta- ja sisustusremontti, huoneistoremontti Oulu & Kempele

Puuparoni Ky tarjoaa toimivia rakennuspalveluita Kempeleessä, Oulussa sekä lähiseuduilla. Teemme monipuolisia huoneistoremontteja ja toteutamme sisustus- ja pintaremontit horjumatonta ammattitaitoa sekä tyylitajua käyttäen. Ota yhteyttä ja tilaa huoneistoremontti tai pienempi kodin ehostus kauttamme. 

Työskentelemme ammattitaitoisesti

 

Pinta- ja sisustusremonteissa sekä huoneistoremonteissa uusimme kotisi pinnat. Maalaamme ja tapetoimme seinät, uusimme ja korjaamme lattiat sekä sisäkatot ja tarvittaessa kaikki muutkin kotisi pinnat.

Valitsemme ja suunnittelemme yhdessä kanssasi kaikki materiaalit, värit sekä remontoitavat kohteet. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi olipa kyse pienemmästä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta huoneistoremontista. 

Seinät

Seiniä voimme ehostaa lähinnä maalaamalla ja tapetoimalla. Voimme käyttää myös erilaisia sisustuspaneeleita. Sisustusremontissa seinien osuus on koko projektin näkyvin lopputulos, joten valitsemme materiaalin kanssasi huolella.


Tapetoinnissa teemme pohjatyöt huolella, jotta uusi tapetti asettuu virheettömästi seinälle. Vanhojen tapettien poisto voi tuoda mukanaan yllätyksiä, esimerkiksi asbestia sisältäviä materiaaleja. Kun tilaat pinta- ja sisustusremontit meiltä, voit olla kuitenkin huoletta. Hoidamme työmme alusta loppuun asiantuntevasti.

Lattiat

Lattiamateriaalin valinta kannattaa tehdä huolella sisustus- tai huoneistoremonttia suunniteltaessa. Hyvä lattiamateriaali kestää kulutusta ja on miellyttävä jalalle. Se myös näyttää tyylikkäältä ja pysyy puhtaana helposti. Voimme toteuttaa lattiapintojen uusimisen vaiheittain sekä erilaisia materiaaleja käyttäen. Lattiat voidaan remontoida pintaremontissa tai huoneistoremontin yhteydessä. Toteutamme työt Oulun ja Kempeleen seudulla ammattitaidolla ja kokemuksella. 

Sisäkatot

Sisäkattoremonteissa käytetään usein seuraavia kolmea ratkaisua:

  • Betonikaton tasoitus ja maalaus

  • Levytetyn katon tasoitus ja maalaus

  • Katon panelointi

  • Mahdollinen maalaus tai muu pintakäsittely.

Pintamateriaalin valinnan teemme huolella ja siihen vaikuttaa nykyinen rakenne sekä tietysti toiveesi materiaalista.

Muut palvelumme

Huoneistoremonttien sekä pinta- ja sisustusremonttien lisäksi teemme keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja kattoremontteja sekä uudisrakentamista. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä sekä kunnan toimijoita Kempeleessä, Oulussa sekä lähialueilla. 


Muistathan, että voit saada ulkopuolisella teettämistäsi asuntosi kunnossapitotöistä kotitalousvähennystä.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta
Puhelin-ikoni

Piristä kotisi ilmettä pinta- tai huoneistoremontilla!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!