Keittiöremontit vuosikymmenten kokemuksella Kempele & Oulu

Soita ja kysy lisää

Puuparoni Ky tekee laadukkaita remontteja ja tarjoaa monipuolisia rakennuspalveluja Kempeleessä, Oulussa ja lähiseuduilla. Toteutamme keittiöremontit vankalla ammattitaidolla, tyylitajulla ja 40 vuoden työkokemuksella.

Uudista keittiösi ammattilaisen kanssa

Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä keittiöremonttisi vastaamaan arkielämäsi tarpeita. Vuosikymmenten työkokemuksella osaamme tehdä keittiöstäsi toimivan ja viihtyisän tilan. Kaunis keittiö on kotisi sydän, jossa on hyvä elää ja toimia. Meiltä saat ammattitaidolla toteutetun keittiöremontin Oulussa, Kempelessä ja lähiseuduilla.  

 

Puuparonin kautta on mahdollista saada myös yksittäispakattuja, kasaamattomia kalusterunkoja (keittiö-, kylpyhuone- ja komerorungot, kaikki standardikoot). Kauttamme voit tilata täydelliset kalustetoimitukset heloineen, ovineen ja työtasoineen keittiöremontin yhteydessä. 

Miten keittiöremontti etenee?

Kun alamme remontoida keittiötäsi, varaamme riittävästi aikaa keittiöremontin suunnitteluun. Hyvin suunniteltu keittiö on jo puoliksi tehty. Mittaamme tilan ja selvitämme vesi- ja viemäripaikat, oviaukot, ikkunat ja sähköpisteet. 


Teemme keittiöremontin ja työn aina sovittuja aikatauluja noudattaen. Remontoimme keittiösi ripeästi, jotta voit jatkaa normaalia arkeasi mahdollisimman nopeasti. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Tästä syystä haluamme, että jokainen tekemämme keittiöremontti on sinulle helppo ja ongelmaton.

Työntekijämme ovat alan ammattilaisia, joilta keittiöremontti sujuu joustavasti. Heillä on käytössään vaadittavat ammattitason työvälineet ja menetelmät.

Keittiökalusteet

Kauttamme saat keittiöremontin lisäksi kilpailukykyiseen hintaan laadukkaat ja kestävät keittiökalusteet. Annamme mielellämme vinkkejä sopivimmista kalusteista, ottaen huomioon keittiösi koon ja muodon. Oikealla keittiökalusteiden valinnalla saat vaikkapa pieneen keittiöön lisää tilaa ja toimivuutta. Oikeilla värivalinnoilla saat taas lisättyä keittiöösi valoisuutta.

Palveluistamme

Keittiöremonttien lisäksi teemme myös kylpyhuone-, sauna-, katto-, pinta- ja sisustusremontteja, uudisrakentamista unohtamatta. Palvelemme niin yksityisiä kuin yrittäjiäkin Kempeleessä, Oulussa sekä lähiseuduilla. Voit luottaa osaamiseemme niin pienessä kuin suuremmassakin remontissa. 

Muistathan, että voit saada asuntosi keittiöremontista ja kunnossapidosta kotitalousvähennystä!

Lue lisää Verohallinnon sivuilta
Puhelin-ikoni

Toteutamme tyylikkäät keittiöremontit toiveidesi mukaan Oulu ja Kempele seudulla!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous