Monipuoliset uudisrakentamisen palvelut Kempeleestä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 Puuparoni Ky hoitaa remontit ja tarjoaa rakennuspalveluita asiantuntevasti jo 40 vuoden kokemuksella. Teemme myös uudisrakentamista. Palvelemme yrityksiä, yksityisiä ja kunnan toimijoita Kempeleessä, Oulussa ja lähialueilla. 

Rakennamme uudet kohteet, kuten omakotitalot, tallit ja varastot, ammattitaidolla. Kuuntelemme toiveitasi ja tarpeitasi aina tarkasti. Toimintamme on poikkeuksetta asiakaslähtöistä.

Uudisrakentamisen palvelut

Uudisrakentamisen palveluihimme kuuluvat:

  • Asuntorakentaminen

  • Liike- ja toimitilarakentaminen

  • Julkinen rakentaminen.

Neljänkymmenen vuoden aikana olemme rakentaneet mitä erilaisimpia kohteita Kempeleessä, Oulussa ja lähiseuduilla. Pitkä työkokemuksemme on opettanut meille toimivan ja kustannustehokkaan tavan rakentaa. Lähtökohtanamme on tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi.

Työskentelemme suunnitelmallisesti ja osaavasti

Kaikissa uudisrakentamisen urakoissa etenemme suunnitelmallisesti ja sovittuja aikatauluja sekä budjettia noudattaen. Tarjoamme tarkoin mietittyjä ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle: uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista ylläpitoon ja huoltoon, korjausrakentamista unohtamatta. Etsimme aina ekologisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja sekä panostamme kestävään kehitykseen. 


Toimintamme perustuu aina tarkkuuteen ja vahvaan osaamiseen sekä jatkuvaan laadunvalvontaan. Jokaisen asunnon, toimi- ja liiketilan sekä julkisen rakennuksen toteutamme taitaen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huolellinen viimeistely näkyy aina työnjäljessä.

Asiakaslähtöistä toimintaa

Toteutamme toiveidesi mukaisesti niin pieniä kuin suuriakin kohteita. Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti. Kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta pystymme hallitsemaan ja kehittämään hyvinkin monenlaisia rakennushankkeita.

Voimme olla apunasi myös olemassa olevien tilojen kehittämishankkeissa, jos esimerkiksi rakennuksen käyttötarpeet ovat muuttuneet. Onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi on tärkeää, että olemme mukana rakennushankkeessasi mahdollisimman varhaisessa työvaiheessa. Näin pystymme varmistamaan onnistuneen lopputuloksen.


Uudisrakentamisen lisäksi teemme myös keittiö-, kylpyhuone-, sauna-, katto-, pinta- ja sisustusremontteja. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä Kempeleessä, Oulussa ja lähiseuduilla. 


Muista, että voit saada meillä teetetyistä asunnon kunnossapitotöistä kotitalousvähennystä.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta
Puhelin-ikoni

Teemme uudisrakentamista rautaisella ammattitaidolla!

Ota yhteyttä!